11steden zwemactie

20 Augustus 2018Helaas moest Maarten op weg naar de laatste van de 11 steden halverwege Burdaard-Dokkum te strijd wegens gezondheidsklachten en oververmoeidheid staken en werd hij voor onderzoek naar ziekenhuis MCL in Leeuwarden gebracht. Zijn toestand bleek gelukkig niet zorgelijk, maar het was niet verantwoord om door te zwemmen. Daarom werd besloten om het massaal toegestroomde publiek in Dokkum op de hoogte te brengen en het podiumprogramma te beëindigen met de bekendmaking van de opbrengst van de actie. Dit bleek uiteindelijk ruim €82.000,00 te zijn, een geweldige prestatie!
Gelukkig was Maarten op de avond wel in staat het grote eindfeest bij te wonen en de totaal opbrengst van zijn actie te onthullen. Ruim €2.500.000,00 is er voor het onderzoek naar kanker bijeengebracht, een geweldige prestatie.

Rotary Dokkum is erg bij dat het uiteindelijk toch zo is afgelopen en er is alom groot respect voor Maarten die een bijna onmenselijke prestatie heeft geleverd. Iedereen die op welke wijze heeft geholpen: Ontzettend bedankt. Met name natuurlijik Gert Oonk en Peter Horsthuis die de organisatie op zich hadden genomen.

In Leeuwarden waren een aantal Roterians aanwezig om het eindfeest mee te maken.
Kijk verder voor een paar foto's

  

< Terug