MidnightWalk groot succes, €25000,00 voor goede doelen!

30 Oktober 2022

Afgelopen vrijdag hebben we de eerste Midnightwalk in Dokkum gehad en het was een overdonderend succes. Een jaar voorbereidingen (met onderbreking door de Covid pandemie) heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen.
Maar liefst 2500 deelnemers hadden zich op www.midnightwalkdokkum.nl ingeschreven en dat aantal was de dinsdag van te voren al bereikt.
Was de inschrijving langer open geweest dan waren er waarschijnlijk nog meer inschrijvingen geweest!
Klik hiernaast op 'lees verder' en dan onderstaande links voor een prachtig filmpje en foto's.
 

   
De lopers kregen onder fantastische weersomstandigheden een prachtig mooie tocht voorgeschoteld en de reacties op social media en in de kranten zijn lovend. 'Perfect georganiseerd', 'in 1 woord fantastisch' en 'nooit geweten dat Dokkum zo mooi was'
waren opmerkingen die veelvuldig voorbijkwamen.
Een grote pluim voor iedereen die aan deze organisatie heeft meegewerkt. Onze eigen leden met vrijwilligers en dan nog alle deelnemende bedrijven en act's onderweg, het was groots.
Er is bekend gemaakt dat de sponsoren voor een groot deel de kosten dekken zodat de inschrtijvingsgelden aangevuld met geld uit sponsoring een totaalbedrag voor de goede doelen van € 25.000,00 oplevert. Daar mogen we trots op zijn!
 
Een paar links van deelnemers en media:
De Trochrinners
Waldnet verslag 1
Waldnet verslag 2
RTVNOF
Film verslag de Trochrinners
Film verslag Gerwin de Jager
[fotoboek:63]
 

< Terug