Midnight Walk Dokkum (MNWD)

15 April 2021

Helaas hebben we ook dit jaar de Midnight Walk Dokkum naar volgend jaar moeten uitstellen.
De nieuwe datum is op dit moment vastgesteld op 28 oktober 2022.
In de nieuwsrubriek van de Rotary Dokkum website geven we kort aan wat de Midnight Walk inhoudt.

Voor het organiseren van deze Walk is een meerjarige commissie benoemd.  Deze commissie, bestaande uit Rotary Dokkum leden, is al actief geweest met de nodige voorbereidingen. We hopen dat we in oktober deze weer op kunnen pakken. De leden van onze commissie staan in het boekje en op de Rotary Dokkum website.

Onze commissie is onderverdeeld in 6 werkgroepen, begeleid door een commissielid. In elke werkgroep zijn ook vele Rotarians actief.
Tijdens de voorbereiding zijn totaal ongeveer 30 Rotarians actief. Op de dag zelf rekenen we op de inzet van ongeveer 60 personen. Behalve onze actieve Dokkum leden rekenen we dan ook op de inzet van onze partners.
We rekenen graag op jullie, noteer de datum alvast!

TICKETS BESTELLEN

Na oktober 2021 zullen we regelmatig aandacht besteden aan de voortgang. Dat doen we op de club op woensdagavond, op onze Rotary Dokkum website en op onze eigen Midnight Walk Dokkum Faceboek pagina. De link naar de site van MNWD vindt u hier

Jan Piet ten Sijthoff
Voorzitter Midnightwalk Dokkum Commissie